Til forsiden af DanskeWeblogs.dk
   

Kunst & Kultur -» Filosofi

Her finder du danske blogs omkring emnet Filosofi
    
25
2,7
 Stem
Andthemeaningoflife

Andthemeaningoflife

Nystartet blog om filosofi, digte og andet interessant tankegods.
Der vil løbende blive skrevet om tunge som lette emner, men fælles for dem vil være perspektiveringen til filosofi. Der laves indlæg på dansk og engelsk..
25
2,8
 Stem
caroline osv.

caroline osv.

Bloggen handler om filosofi og andet der falder mig ind.
I emner er anvendt filosofi i øjeblikket skarpt forfulgt af pjat, men bloggen handler også om formidling, virkelighed, videnskabsteori, definitioner og andre gode ting..
15
1,9
 Stem
Filosofiske Betragtninger

Filosofiske Betragtninger

Her finder du tanker og reflektioner omkring nogle af de dybere og mere ukendte lag af kristendommen.

Filosofiske betragtninger går helt tilbage til nogle af de tidligste (og glemte) skrifter for at vise sammenhænge i vores kristne tro som mange ikke er opmærksomme på..
    
79
3,8
 Stem
Louises blog

Louises blog

Min blog om mit syn på virkeligheden i form af videnskab, etik, politik, erkendelsesteori, retorik, metafysik, musik, filosofi, sociologi, psykologi, verden, min omgangskreds, min universitetsuddannelse, mit studiejob og livet i det hele taget..
24
3,6
 Stem
lundbechs logbog

lundbechs logbog

Bloggen er et afløb for min irritation over alle de mennesker (fortrinsvis politikere) der udtaler sig over evne og i større eller mindre grad øver indflydelse på den offentlige mening gennem uovervejede, ukvalificerede, irrationelle eller på anden vis ukorrekte udtalelser.

Der er nok af dem. Uvidenhed og overfladiskhed er menneskehedens største fjender og jeg kan ikke tilbageholde min trang til at korrekse bare nogle få af dem..
33
4,0
 Stem
Tankebillede

Tankebillede

I min blog skriver jeg om hverdagens filosofi, derudover berører jeg større filosofiske spørgsmål såsom meningen med livet, døden og hele vores eksistens.

Jeg stiller mange spørgsmål, og er kritisk over alt, jeg ser tingene mere anderledes end andre - og det vises også i min blog..

    

Danske Weblogs er udviklet og vedligeholdes af: Koala Designs
Niche af Danske Links kataloget for at have et specifikt sted til blogs.
Ingen form for reproduktion, incl. kopiering, manipulation af tekster må finde sted.
DanskeWeblogs.dk © 2007-2017